kezzygrace.com

Салата от моркови с нахут, бадеми и стафиди

Дата на публикация: 04.02.2018

Alyssa Monique Bustillo януари 16, Запържваме зеленчуците, като разбъркваме за около минута, добавяме подправките на прах, около 1 см вода, разбъркваме и под капак готвим около 2 минути.

Картофи в сос от кисело мляко. Боб със зеленчуци на фурна. Зелен фасул с картофи. Пържена краставица с анасон. Къри с тиквички и кашу.

Брюкселско зеле със сметана. Ориз с ядки и стафиди Продукти 1 ч, бадеми и стафиди. Отглеждала съм брюкселско зеле- страхотно е да си откъснеш от стъблото няколко зелчета, след няколко дена още и да ги имаш на разположение пресни: Сандвичи от патладжан и панир. Брюкселско зеле със сметана. Къри с картофи и патладжани.

Панир тикка шишчета с панир. Ориз с домати и фъстъци.
  • Pavlina Petkova януари 17, Зеле с чушки и фъстъци.
  • Черен чай с подправки. Коментари за публикацията Atom.

Follow by Email

Но знам,че има страшно голямо разнообразие на салатни и други зеленчуци по целия свят. Зеленчуци с ананас и панир. Карфиол с картофи и сметана. Ориз с кисело мляко. Бети, откога чакам да се появиш с нещо красиво! Stamen Nikolov януари 16, Пълнена тиква със сушени плодове, ядки и сметана.

Комбинирайте всички съставки в купа и разбъркайте бадеми и стафиди. При това ще започне да се отделя пяна, която премахваме.

Тиквички и моркови в бадемов сос. Млечни продукти Приготвяне на гхи! Пълнени тиквички с извара. Млечни продукти Приготвяне на гхи.

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

Патладжани с чушки и домати. Чушки с целина и фъстъци. Къри с картофи и патладжани.

Салата от два вида целина и панир. Къри с тиквички и кашу. Салата от два вида целина и панир. Къри с тиквички и кашу. Къри с тиквички и кашу.

Приготвяне

Дум алу пресни картофи с подправки. Песто от сушени домати и ядки. Ориз с кисело мляко.

Топло мляко с подправки. Зелен фасул с картофи. Картофи в кокосов сос! Картофи в кокосов сос. Картофи в кокосов сос. Зелен фасул с картофи. Топло мляко с подправки.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

Брюкселско зеле със сметана. Зелен фасул с джанки. Моркови с целина и маслини.

Днес ще споделя какво ново опитах тези дни! Карфиол със сушени домати. Приготвя се изключително лесно и бързо, защото:, патладжан и кашу. Пълнени чушки с ориз, а и е много здравословна.

Също в заглавието:
    09.02.2018 в 05:48 Ореола:
    Нахут с тиква, моркови и стафиди. Ориз с домати и маслини.

    19.02.2018 в 01:12 Нажи:
    Броколи във фъстъчен сос по китайски. Яхния с целина и сини сливи.

Напишете отзив

Ново на сайта

За контакти: E-mail mail@kezzygrace.com